blocs Amics

dimarts, 8 de febrer del 2011

Nou bloc, nova etapa

Benvinguts al Revolt de Mar!
 
Aquest bloc pretén ser una mena de continuació del vell Revolt De Mar, que vaig començar a escriure fa ja una pila d'anys i que va tenir molt poca activitat però que em va fer passar moments molt agradables i, més important encara, em va permetre descobrir i retrobar grans amics.
 
Els qui em coneixeu ja sabreu que l'Spock -alter ego meu... o no- és un personatge de vegades reflexiu, de vegades divertit, o simplement intrascendent, que escriu només quan li ve de gust o quan sent una necessitat imperiosa de compartir una idea o una anècdota. Així doncs, no espereu una producció regular, però sí que procuraré que no passin gaires dies sense fer ni que sigui un petit post. el fet de poder disparar els textos des del programa del correu electrònic facilita molt l'accessibilitat i em permet un bon control del que escric sense haver de demanar ajuda constant a la irrepetible Nur, a qui li agraeixo la paciència que va tenir amb mi quan treballava amb el Bloc.cat, i que no m'engegués a pastar ciberfang en més d'una ocasió.
 
Però, escrigui molt o poc, el que realment m'agradaria és que el Revolt de Mar es convertís en un racó agradable per a tots nosaltres.
 
I per començar, us deixo amb el darrer vídeo d'un dels grups que més m'estan agradant darrerament.
 
BENVINGUTS!
 
 
 
 
 

6 comentaris:

Taylor ha dit...

Re-ciberbenvingut Spock!!!

nur ha dit...

Quina sorpresa! Estic contentíssima de tornar-te a tenir per aquí. Visca! I ja saps que si necessites res, a mi també em va bé aprendre noves coses, oi?

Abraçada ben forta i bentornat, Spock :)

Spock ha dit...

Taylor, Nur, benvingudes i moltes gràcies per inaugurar aquest raconet. Un petonàs ben fort!

Joana ha dit...

Nova etapa, nou blog...tot nou de trinca! Olé!!!
Bentornat Spock!!!!!!
Haurem de celebrar-ho :)
petons wapo

PS ha dit...

Home, això s´avisa!

Bentornat, ben retrobat i bon vídeo!

Una abraçada

Spock ha dit...

Joana, i tant que ho hem de celebrar, el bloc i moltes altres coses. Per celebracions que no quedi! Una abraçada i benvinguda.

País secret, és que no gosava perquè tampoc sé quina continuitat tindré i em fa una mica de vergonya, que tu ets de les constants i a sobre escius de nassos! Una abraçada molt gran!