blocs Amics

divendres, 26 de juny del 2015

La pluja sobre Kyoto

Ahir vam deixar l'al·lucinant Tòkyo i, en poques hores, a cop de Tren Bala, ens vam plantar a Kyoto.  

He d'explicar encara moltes coses sobre la capital japonesa, però aquewsts dos darrers dies, la son i el cansament  no m'han permès escriure res. Ara estem ja fent maletes i a punt de fer el darrer sopar, que serà necessàriament una mica especial. I és que això s'acaba i ara ve la part més pesada: el llarg viatge de retorn.

Al revès que Tòkyo, Kyoto és una ciutat relativament petita i ordenada, amb uns habitants també molt amables i una mica més cridaners que els de l'altra ciutat. Només hem tingut temps de recórrer amb calma el centre, sota una pluja pertinaç i a estones molt potent, que han fet que la nostra visita hagi estat més grisa.

Sigui com sigui, i ja des de casa, espero poder parlar una mica més de Tòkyo i d'alguns aspectes que m'han impactat enormement!

Deixo el Japó amb dues certeses: que n'he fet un tast mínim però inoblidable,  i que faré el possible perquè no sigui un adéu per sempre, sinó un fins aviat!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Spock, Has anat tan depressa amb el tren bala que no t'ha donat temps ni de respirar. A mí la semana se m'ha passat volant, doncs com se t'haurà passat a tu?
Bé,espero les teves notícies en candeletes!!